Ιατρείο Αθήνας: 210 7222942
Ιατρείο Τρίπολης: 2710 223202
Χειρουργός Ουρολόγος Αθήνα Ιωάννης Σ. Μπουζαλάς, Ακράτεια Ούρων

Ακράτεια ούρων είναι η απώλεια ούρων χωρίς τη θέληση του ασθενούς.Διακρίνεται σε ακράτεια από προσπάθεια, ακράτεια επιτακτικού τύπου και ακράτεια από υπερπλήρωση.

Ακράτεια Ούρων


Στις μέρες μας, η ακράτεια ούρων έχει πάψει να αποτελεί θέμα  ΄΄ταμπού΄΄ για τον ασθενή και για τον γιατρό και δε θεωρείται ότι αποτελεί φυσική συνέπεια του γήρατος ή κάποιας χειρουργικής πράξης.  
Η ντροπή και η λάθος πληροφόρηση οδηγούν στη σιωπή και την παθητική αποδοχή του προβλήματος. 
Οι πάνες δεν είναι για τους ενήλικους. Η ακράτεια, σχεδόν πάντα, είναι αποτέλεσμα ενός συγκεκριμένου ιατρικού προβλήματος. Όπως μπορούν να θεραπευθούν αυτά τα προβλήματα, έτσι μπορεί να θεραπευθεί και η ακράτεια. 
Επιλέξτε την επιστροφή σε ένα υγιή, δραστήριο και απολαυστικό τρόπο ζωής.
Είναι μύθος ότι η ακράτεια ούρων είναι φυσιολογική με την πρόοδο της ηλικίας  και επίσης ότι δε θεραπεύεται.  

Σήμερα υπάρχει λύση !!!


Γυναικεία Ακράτεια

Ακράτεια ούρων είναι η απώλεια ούρων χωρίς τη θέληση του ασθενούς.Ακράτεια ούρων από προσπάθεια. Ακράτεια ούρων επιτακτικού τύπου. Ουροδυναμική μελέτη. Ταινία ελεύθερης τάσης.

Περισσότερα

Ανδρική Ακράτεια

Ακράτεια ούρων είναι η απώλεια ούρων χωρίς τη θέληση του ασθενούς.Ακράτεια ούρων από προσπάθεια. Ακράτεια ούρων επιτακτικού τύπου. Ουροδυναμική μελέτη. Τεχνητός σφιγκτήρας.

Περισσότερα

Ουροδυναμικός έλεγχος

Ουροδυναμικός  έλεγχος Είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί αντικειμενικά να ελέγξει τη λειτουργία αλλά και τη δυσλειτουργία του κατώτερου ουροποιητικού σύστηματος.

Περισσότερα

Ακράτεια Ούρων