Ιατρείο Αθήνας: 210 7222942
Ιατρείο Τρίπολης: 2710 223202
Χειρουργός Ουρολόγος Αθήνα Ιωάννης Σ. Μπουζαλάς, Μυστικά για καλές στύσεις…

Γνωρίζατε ότι η εμφάνιση της στυτικής δυσλειτουργίας δεν επηρεάζει μόνο τη σεξουαλική δραστηριότητα; Μπορεί να έχει δραματικά αποτελέσματα στην ποιότητα ζωής τόσο των ανδρών όσο και των συντρόφων τους, επηρεάζοντας δυνητικά όλους τους τομείς της ζωής τους. Γι’ αυτό το λόγο σήμερα αντιμετωπίζεται, όπως οφείλει, σαν πάθηση ζεύγους.

Μυστικά για καλές στύσεις…


  • Τρώτε λιγότερο και απολαύστε καλύτερη σεξουαλική ζωή… 
Ακούγεται απλό. Μειώστε την ημερήσια κατανάλωση θερμίδων κατά 25% και απολαύστε θεαματικά καλύτερο σεξ. Μεταανάλυση πολλών κλινικών μελετών που δημοσιεύθηκε το 2016 στο Αμερικάνικο ιατρικό περιοδικό JAMA κατέληξε στο ότι η χαμηλή κατανάλωση θερμίδων εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ζωής, βελτιώνει τον ύπνο και εκτοξεύει την σεξουαλική απόδοση. 
Η καλύτερη συμβουλή είναι ο σχεδιασμός ενός διατροφικού προγράμματος πλούσιου σε θρεπτικές τροφές με λογική πρόσληψη θερμίδων (κάτω από 2000 θερμίδες ημερησίως) που να εναρμονίζεται με τις ανάγκες της καθημερινότητας. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα ως εξής:  • 7 τροφές που επηρεάζουν αρνητικά την σεξουαλική σας δράση!   • 5 εχθροί για τις στύσεις σας...  • Ποια φάρμακα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη σεξουαλική ζωή του άνδρα?